Suveniruri

Suveniruri

Pentru ca vrem sa va amintiti mereu de experienta traita la Fan Arm si, bineinteles, sa reveniti cu drag ori de cate ori aveti ocazia, ne-am pus creativitatea la treaba, am adaugat pasiune si grija si am creat cele mai originale suveniruri pentru dumneavoastra si cei dragi.

La baza creatilor Fan Arm, pe langa dorinta de a va aduce o bucurie suplimentara, sta si dragostea pentru mediul inconjurator, pe care incercam sa il protejam si sa il conservam cum putem mai bine. Activitatile desfasurate in cadrul poligonului Fan Arm genereaza o anumita cantitate de deseuri survenite din munitia utilizata (gloante, cartuse), carora am decis sa le oferim o utilitate aparte.

Suveniruri
Suveniruri

Astfel, ne-am creat un mic atelier, unde realizam handmade accesorii pentru femei, barbati si copii, utilizand gloantele si cartusele ramase in urma sesiunilor de tragere. Puteti opta pentru diverse modele de bratari, inele, ceasuri sau poate un breloc original pentru chei, iar daca aveti in minte un anumit model, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati, sa ne spuneti ideea, iar noi o vom pune in practica, livrandu-va cele mai frumoase accesorii.

Suntem intotdeauna deschisi catre tot ce este nou, inovam permanent si folosim cele mai creative metode si tehnici de prelucrare a materialelor, pentru a fi mereu deasupra asteparilor dumneavoastra. Punem mare accent pe detalii, pe forme si fond, si implicam foarte multa pasiune in procesul de creatie, pasiune pe care incercam sa o transmitem tuturor oaspetilor nostri.

Vedeti aici cele mai iubite suveniruri Fan Arm, alegeti ce vi se potriveste si contactati-ne. Va vom livra in cel mai scurt timp produsul dorit.