Tinte

Tinte Poligon Tir

Foarte apreciat atat de catre tragatorii profesionisti, cat si de catre cei amatori, poligonul TIR Fan Arm si-a creat in timp un portofoliu de resurse variate si servicii optime, ce se pot plia pe orice nevoie, generand un nivel ridicat de satisfactie atat in randul iubitorilor stilului clasic, cat si pentru cei ce sunt pasionati de stilul dinamic.

Astfel, standurile de tragere din cadrul poligonului Fan Arm sunt echipate cu diverse tipuri de tinte, in functie de preferintele si experienta tragatorului, printre care: tinte fixe, tinte rotative, tinte metalice si talere.

Tinte fixe

este una dintre cele mai simple variante, perfecta pentru tragatori incepatori si amatori, dar nu numai, fiind pozitionata in cadrul poligonului de la 10 metri pana la 100 metri.

Tinte Fixe

Tinte Rotative / Miscatoare

este o alta varianta disponibila in cadrul poligonului TIR Fan Arm, fiind disponibila la 100 metri (vulpe) si la 50 metri.

Pe langa tintele fixe si cele rotative, mai avem disponibile tinte mistret alergator, special adaptate tragerilor pe obiective aflate in miscare si numeroase tinte metalice pentru agrement.

Tinta Rotative

Talerele

sunt o alta activitate desfasurata in cadrul Fan Arm, foarte apreciata de catre vizitatori. Aceasta implica tragerea cu o pusca cu alice, avand ca scop lovirea unui taler (disc de argila) cu un diametru de aproximativ 11 cm si o greutate de 100-110 grame, ce este aruncat in aer de catre o masina speciala (trap), cu o viteza de peste 80 km/h. Poligonul Fan Arm detine 6 astfel de aparate pentru aruncarea talerelor din diferite unghiuri.

Talerele