Cine suntem?

Cine suntem?

Fan Arm s-a nascut din dorinta de a oferi solutii inedite in ceea ce priveste modalitatile de petrecere a timpului liber. La aceasta dorinta am adaugat dragostea pentru natura si relaxare si pasiunea pentru arme si munitii, creand mixul perfect pentru orice tip de gusturi.

Am inceput cu pasi marunti in anul 2013, ca si business de familie, crescand usor odata cu trecerea timpului, investind munca si perseverenta in pasiunea ce ne ghideaza zi de zi. Asa am ajuns sa fim astazi unul dintre cele mai recunoscute poligoane TIR certificate din Romania.

Echipa Fan Arm suntem noi, familia Pirvulescu, aflati in permanenta la dispozitia dumneavoastra, pentru informatii, instruire si bineinteles, pentru grija si siguranta. Avem 3 membri, in acelasi timp si fondatori, fiecare avand atestate de instructor de poligon. Pe langa fondatori, echipa Fan Arm mai cuprinde alti trei membri simpatizanti, care au de asemenea atestate in manuirea armelor letale.

Credem in puterea oamenilor de autodepasire si ne dedicam toata rabdarea si expertiza pentru a va oferi increderea necesara indeplinirii obiectivelor, depasindu-va orice limita. De aceea va sustinem, va indemnam sa incercati fiecare activitate pe care o avem in portofoliu si va garantam ca veti dori sa repetati experienta traita la Fan Arm.

Dupa cum spune si numele nostru, Fan Arm, suntem fani declarati ai armelor si munitiilor de ultima generatie si ne adresam tuturor persoanelor iubitoare de adrenalina, profesionistilor sau amatorilor in domeniu, garantand o experienta unica, intr-un colt retras al naturii, departe de agitatia oraselor mari. In plus, echipamentele pe care le detinem sunt verificate si certificate la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta.

Cine Suntem