Oaspetii nostri

Oaspetii nostri

Ne place sa ne tratam oaspetii exact asa cum am vrea si noi sa fim tratati. Cu grija, respect si incredere. Va punem la dispozitie toate dotarile locatiei noastre, avem grija sa nu va lipseasca nimic si lucram permanent la imbunatatirea confortului pe care vi-l oferim. Totul pentru a crea conditiile perfecte pentru o evadare din aglomeratia si stresul cotidian intr-un sejur de vis in mijlocul naturii.

Parerea oaspetilor noastri este foarte importanta pentru noi, fiind lucrul care ne defineste la final de zi, ne motiveaza pentru a continua si ne ofera satisfactia lucrului bine facut. De aceea oferim posibilitatea fiecarui vizitator Fan Arm sa ne bucure cu impresiile sale despre noi, ajutandu-ne astfel sa ne dezvoltam si sa crestem in calitate. Am creat pentru asta o Carte de Onoare, la care are acces fiecare oaspete si unde poate nota orice considera de cuviinta. Asta deoarece pentru noi, echipa Fan Arm, fiecare oaspete prezent este o onoare si este tratat ca atare.

Oaspetii Nostri

Iata cateva dintre impresiile oaspetiilor nostri:

„Ma adresez cu multa dragoste familiei Parvulescu si ii felicit din toata inima pentru tot ce au facut aici la poligonul Fan Arm, avand speranta ca vor reusi sa realizeze tot ceea ce isi doresc pe aceste meleaguri minunate.”

Olteanu Radu

„Consider poligonul Fan Arm ca fiind o idee excelenta. Superba locatie. Ospitalitate ardeleneasca. Felicitari patronilor pentru perseverenta si determinare. Vom reveni cu siguranta.”

Bogdan Badea, Beretta Romania

„Afirmativ, majoritatea ne declaram iubitori ai naturii si ne dorim protejarea florei si faunei de o valoare inestimabila inca in Romania. Felicitari familiei Parvulescu, pentru ideea amenajarii poligonului si pentru modul responsabil in care se implica in organizarea tragerilor in poligon. Acest efort este cu atat mai laudabil cu cat reuseste sa satisfaca dorinta pentru unii de nestavilit de vanatoare, inlocuind tinta animal viu cu tinta realizata dintr-un material inert, iar celor care practica oricum vanatoarea formandu-le deprinderi care sa previna producerea de suferinta animalului vanat. Succes in activitatea viitoare si activitate lunga.”

Alexandru Cimpeanu

„Felicit in numele membrilor clubului sportiv Blue Line Timisoara, organizatorii, gazdele si colaboratorii din poligonul Fan Arm. Gazde primitoare, prieteni adevarati ai armelor care merita toate aprecierile pentru organizarea concursului de TIR din aceasta frumoasa locatie. Va multumim si promitem ca vom reveni.”

Genral de Brigada club sportiv Blue Line Timisoara

„Multumim pentru dedicarea si activitatea depusa pentru introducerea oamenilor in cultura armelor si munitiilor. Succes in activitatile viitoare.”

Preghici Alexandru