Despre noi

Despre noi

Fan Arm inseamna aventura, adrenalina, siguranta si relaxare, toate acestea combinate cu pasiunea pentru arme si dorinta de a va oferi posibilitatea sa traiti la maxim fiecare secunda din timpul dumneavoastra liber.

Cine suntem?

Fan Arm s-a nascut din dorinta...

Suveniruri

Pentru ca vrem sa va amintiti...

Oaspetii nostri

Ne place sa ne tratam oaspetii...

De ce sa ne alegeti?

Prinsi fiind in ritmul alert cotidian pentru o buna perioada din viata, pentru noi, oamenii, timpul a devenit foarte important, o resursa pe care incercam sa o fructificam, materializand-o in activitati cat mai alternante. De aceea, ne dedicam timpul celor mai diverse hobby-uri si avem tendinta sa fim foarte selectivi in a alege locatiile in care il petrecem. Tinem cont de zona, conditii oferite, dotari existente si mai ales de beneficiile pe care le putem obtine in urma unei anumite alegeri. Prin urmare, de ce sa alegeti Fan Arm pentru a va petrece timpul liber? Pentru a va usura cautarea si procesul de decizie, am creat un top al celor mai importante 6 motive pentru care Fan Arm este alegerea potrivita.

Fan Arm inseamna aventura, adrenalina, siguranta si relaxare, toate acestea combinate cu pasiunea pentru arme si dorinta de a va oferi posibilitatea sa traiti la maxim fiecare secunda din timpul dumneavoastra liber.

Va oferim diversitate

Fie ca sunteti pasionati de arme si va doriti sa exersati cat mai mult, fie ca va doriti sa va relaxati alaturi de prieteni, colegi sau familie la un gratar in mijlocul naturii, departe de oras, la Fan Arm veti putea desfasura activitati variate, in functie de preferintele. Astfel, aveti de ales intre tragere cu diferite tipuri de arme in poligon, paintball, gratare, iar daca sunteti pasionat de fotografie, zona in care este situata Fan Arm va va oferi cele mai frumoase cadre naturale. Asta pentru ca ne gandim la nevoile diverse ale clientilor nostri si muncim cu drag pentru a le indeplini, prin intermediul diversitatii.

Ne preocupa siguranta dumneavoastra

Siguranta dumneavoastra este prioritatea noastra, de aceea am gandit si dezvoltat cele mai eficiente metode pentru a ne asigura ca echipamentele folosite in cadrul Fan Arm sunt securizate si nu reprezinta un pericol pentru utilizatori. Toate armele utilizate pentru tragere sunt testate, verificate si intretinute periodic, avand certificari de functionare in conditii de maxima siguranta.

Va punem la dispozitie tehnologie de ultima generatie

Suntem orientati catre imbunatatirea continua a echipamentelor, armamentului si serviciilor disponibile si suntem in permanenta deschisi catre tot ce e nou. Apreciem de asemenea calitatea si aspectele functionale ale armelor clasice si alegem cele mai sigure si performante variante pe care vi le oferim pentru testare in cadrul poligonului Fan Arm. Armamentul disponibil este variat, format din pusti si pistoale si diverse tipuri de tinte alocate, avand integrate in componenta tehnologii de ultima generatie.

Suntem profesionisti, gata sa va sarim in ajutor

Increderea si securitatea sunt principalele aspecte pe care le urmarim in cadrul activitatilor desfasurate la Fan Arm. De aceea, va suntem alaturi pe tot parcursul procesului de tragere, va instruim si va indrumam, astfel incat nu este nevoie sa va faceti griji absolut deloc in privinta sigurantei dumneavoastra. Atat experienta dovedita, cat si calificarile pe care le detinem, ne recomanda ca fiind specialisti in domeniu, prin urmare, singura dumneavoastra preocupare va fi sa va relaxati si sa va bucurati de senzatiile intense.

Va ajutam sa va dezvoltati

Daca iubiti adrenalina si va regasiti deseori in cautarea acesteia, iar sporturile extreme nu sunt tocmai varianta care sa va multumeasca, Fan Arm este solutia ideala. Aici va puteti testa abilitatile de manuire si manevrare a armelor de foc, energia, creativitatea si atentia si va puteti dezvolta noi capabilitati, fiind ajutati si de aerul curat specific zonei de munte.
Pe langa acestea, va educam in tot ceea ce tine de utilizarea, intretinerea si manevrarea armelor si munitiilor si va punem la dispozitie toata expertiza noastra in domeniu pentru a va oferi satisfactie si siguranta.

Iubim si protejam natura

Iubim natura si ne preocupa in mod deosebit protejarea florei si faunei ce ne inconjoara in aceasta zona minunata. Prin intermediul poligonului Fan Arm incercam sa redirectionam dorinta de vanatoare a celor pasionati de aceasta activitate, catre activitati constructive, care sa nu afecteze animalele. Oferim astfel o alternativa mult mai buna vanatorilor si le punem la dispozitie toate resursele necesare.