Arme de foc

Arme de foc disponibile in cadrul poligonului

Ne definim ca fiind profesionisti in domeniul armelor si munitiilor, de aceea echipamentele pe care le oferim spre utilizare in cadrul Poligonului Fan Arm indeplinesc toate conditiile de functionalitate si calitate, fiind testate si certificate dupa cele mai inalte standarde. Avem o gama variata de pusti si pistoale, in functie de nivelul dumneavoastra de pregatire, care asteapta sa fie testate.

Arme de calibru mare

SAVAGE MSR 15 PATROL CAL. 223
UM SADU CAL. 7,62x39
Kalashnikov AK 47
WINCHESTER SXP XTRM CAL. 12
CZ 577 VARMINT – CAL. 308WIN
IJ Juxtapuse
Vercar Churchill
Beretta Silver Pigeon
Beretta Xcel
HS TACTICAL CAL. 45 ACP

Arme de calibru mic

Walther P99
Walther PP Sport
GLOCK 17 GEN.4 CAL. 9x19
Beretta APX
Steyr L9 A1
SAVAGE MSR

Savage MSR 15 PATROL – CAL. 223

UM SADU CAL 7,62x39

UM SADU – CAL 7,62×39

Kalashnikov AK-47 este cea mai raspandita arma de foc de pe glob in zilele noastre, fiind un pistol-mitraliera ce isi are originile in perioada celui de-al doilea razboi mondial. Aceasta este in dotarea a zeci de armate nationale, fiind produsa in variante diverse in mai multe tari, inclusiv in Romania.

Avand caracteristici tehnice si functionale excelente, Kalashnikov AK-47 este cea mai utilizata arma din istorie. Folosind calibrul de 7.62×39 mm si o cadenta de tragere de pana la 600 de cartuse pe minut, arma va va oferi o experienta unica, plina de adrenalina si incredere, si bineinteles, siguranta unei functionari optime.

Carabine Cal 22

Carabina – cal. 22LR

Carabina de calibru 22LR face parte din noua generatie de arme cu percutie pe rama, ce combina experienta acumulata de-a lungul anilor in industria producatoare de astfel de arme de foc, cu cele mai noi tehnologii de proiectare. Bazata pe designul clasic, Carabina incorporeaza o varietate de imbunatatiri, fiind una dintre cele mai moderne, fiabile si precise arme de pe piata.

Avand caracteristici tehnice care indeplinesc conditiile de calitate si siguranta la cele mai inalte standarde, arma este potrivita pentru orice tip de activitati, fie ca vorbim despre sport, vanatoare sau agrement.

CZ 577 VARMINT – CAL. 308WIN

CZ 577 Varmint – cal. 308WIN

CZ 577 Varmint este o arma proiectata atat pentru tragerea la tir, cat si pentru a fi utilizata la vanatoare, fiind creata dintr-un lemn de nuc special, atent selectat pentru a se potrivi ambelor activitati. Teava acesteia are o lungime de 650 mm, fiind destinata pentru proiecticle grele.

CZ 577 Varmint este dotata cu maner ergonomic, generand usurinta deosebita la tragere. De asemenea, aceasta arma inglobeaza cele mai noi functionalitati si procese tehnologice, fiind unul dintre cele mai noi modele de carabine lansate pe piata.

WINCHESTER SXP XTRM DEFENDER HIGH CAL. 12

WINCHESTER SXP XTRM DEFENDER HIGH CAL. 12

IJ juxtapusa

IJ juxtapusa – cal. 12

IJ cu tevi juxtapuse de calibru 12 este una dintre cele mai populare arme de foc, mai ales in randul amatorilor sau incepatorilor in domeniu, fiind foarte usor de utilizat si manevrat. De asemenea, pusca IJ juxtapusa se incadreaza in cele mai inalte standarde de siguranta detinute de poligonul TIR Fan Arm, fiind caracterizata si printr-o accesibilitate ridicata si mentenanta usoara.

Vercar Churchill

Vercar Churchill – calibru 12

Pusca Vercar Churchill este un model suprapus, bine definit, eficient si potrivit, atat pentru cunoscatorii in domeniu, cat si pentru amatori. Arma este fabricata dupa cele mai riguroase standarde, fiind dotata cu: pat din lemn de nuc, amortizor recul din cauciuc, catare cu fibra de sticla, 5 socuri interschimbabile, bascula din otel, siguranta manuala, selector de focuri, sina ventilata si tevi steel proof. De asemenea, Vercar Churchill se diferentiaza fata de alte modele existente pe piata prin eleganta designului si accesibilitatea ridicata.

Pusca Vercar Churchill este perfecta atat pentru tragerea in poligon, cat si pentru vanatore pe orice teren. Fiind parte a unei traditii indelungate de arme de vanatoare cu balansier, Vercar Churchill este dotata cu un extractor robust si o camera ce contine o varietate de cartuse magnum 12/76.

Beretta Silver Pigeon

Beretta Silver Pigeon – calibru 12

Beretta Silver Pigeon este una dintre cele mai performante pusti de vanatoare cu tevi suprapuse. Pe langa caracteristicile functionale, Beretta Silver Pigeon se diferentiaza prin faptul ca este compacta si cu profil redus, fiind in acelasi timp si foarte puternica.

Cu o traditie indelungata Beretta Silver Pigeon este arma preferata, atat in randul vanatorilor experimentati, cat si al tragatorilor profesionisti. Aceasta dispune de doua console conice de blocare, chiar intre tevi, oferind o rezistenta mare la blocare, mentinand in acelasi timp profilul de actiune considerabil mai mic. Avantajul este ca ochiul tragatorului este mai aproape de planul mainii sale de sprijin, generand o precizie naturala si o coordonare mult mai buna ochi-maini.

Beretta Xcel

Beretta Xcel – calibru 12

Beretta Xcel are la baza o tehnologie revolutionara, fiind una dintre cele mai usor de utilizat arme de foc, cu incarcare rapida, tragere usoara si mai echilibrata decat oricare alta de pe piata. Sistemele de reducere a reculului face ca experienta de tragere cu Beretta Xcel sa fie una deosebit de placuta, chiar si in timpul competitiilor solicitante. Liniile sale elegante si calitatile ergonomice superioare au fost proiectate cu scopul unic de a determina o urmarire fireasca a tintei de catre ochiul uman, facand din Beretta Xcel una dintre armele preferate de catre tragatorii profesionisti din intreaga lume.

Beretta Xcel incorporeaza tehnologia unica Blink, ce consta intr-un sistem de operare pe baza de gaz care este capabil sa livreze doua trageri in mai putin de jumatate de secunda, integrand de asemenea un piston de curatare automata pentru o intretinere usoara.

Kalashnikov AK 47

Kalashnikov AK-47 – cal. 7.62×39

Kalashnikov AK-47 este cea mai raspandita arma de foc de pe glob in zilele noastre, fiind un pistol-mitraliera ce isi are originile in perioada celui de-al doilea razboi mondial. Aceasta este in dotarea a zeci de armate nationale, fiind produsa in variante diverse in mai multe tari, inclusiv in Romania.

Avand caracteristici tehnice si functionale excelente, Kalashnikov AK-47 este cea mai utilizata arma din istorie. Folosind calibrul de 7.62×39 mm si o cadenta de tragere de pana la 600 de cartuse pe minut, arma va va oferi o experienta unica, plina de adrenalina si incredere, si bineinteles, siguranta unei functionari optime.

Beretta CX4

Beretta Cx4 Storm – cal. 9 mm

Beretta Cx4 Storm este o carabina tactica semiautomata cu sistem de control asemanator cu cel al unui pistol. Este perfecta pentru cei care sunt deja familiari cu modalitatile de manevrare a pistoalelor din gama Beretta, dar si pentru cei care nu au o experienta vasta in manuirea unei carabine. Cu toate acestea, precizia oferita de componentele tehnice ale armei este apreciata pana si de catre cei mai experimentati tragatori.

Alte trasaturi ale armei Beretta Cx4 Storm sunt usurinta in utilizare, fiabilitatea ridicata si recul scazut, ce au determinat ca arma sa fie adoptata spre utilizare de numeroase agentii de politie, iar versatilitatea si multiplele variante de accesorizare au facut ca Beretta Cx4 Storm sa fie preferata celor care realizeaza activitati de tragere in poligon tir pentru recreere.

SAVAGE AXIS II

CZ 513

RAK22

RAK9

PAK9

NAK9

HS TACTICAL - CAL 45. ACP

HS TACTICAL – CAL 45. ACP

Beretta APX

Beretta APX – cal. 9 mm

Noul pistol semiautomat Beretta APX completeaza perfect gama de echipamente pe care Fan Arm o pune la dispozitia iubitorilor de arme. Proiectat in special pentru organismele militare si cele de aplicare a legii, pistolul APX a trecut printr-un vast proces de testare si evaluare a utilitatii la nivel profesional, fiind recunoscut ca pistolul care ofera performanta superioara in termeni de durabilitate si fiabilitate, ergonomie, tragaci si modularitate.

Fiind dotat cu un cadru detasabil, serializat, APX poate fi modificat cu usu’rinta prin adaugarea de carcase inlocuibile ale cadrului de prindere, fiind usor de dezasamblat si intretinut.

GLOCK 17 GEN. 4 CAL 9x19

GLOCK 17 GEN.4 – CAL. 9×9

Steyr L9 A1

Steyr L9-A1 – cal. 9 mm

Modelul de pistol Steyr L9-A1 este unul de dimensiune mica, ce se opereaza pe baza de recul si este disponibil in poligonul Fan Arm la un calibru de 9 mm.

Din punct de vedere vizual si ergonomic, cea mai importanta caracteristica, in acelasi timp si unica a pistolului L9-A1 este forma cadrului de polimer. Unghiul de prindere al pistolului este mai dur decat al majoritatii armelor din aceasta categorie existente pe piata, permitand tragatorului sa tina mana fixa pe pistol, generand usurinta in utilizare si o experienta placuta si sigura de tragere. De asemenea, pistolul Steyr L9-A1 se remarca prin designul natural si clasic.

Walther PP Sport

Walther PP Sport – cal. 22LR

Walther PP Sport este un pistol semiautomat, proiectat pentru prima data pentru utilizarea de catre fortele de ordine. Acesta se caracterizeaza prin anumite functionalitati tehnice ce genereaza un grad ridicat de siguranta in utilizare. Este dotat cu sistem de blocare automat, un mecanism de siguranta suplimentar incorporat si un mecanism care ajuta la prevenirea accidentelor provocate de descarcarea armei.

Walther P99

Walther P99 – cal. 22LR

Walther P99 este un pistol semiautomat, destinat in mod special agentiilor fortelor de ordine, fiind utilizat de catre organismele de politie din America de Nord, Europa si Asia. De-a lungul timpului P99 a fost utilizat in conditii deosebit de dificile si a suferit permanent modificari in proiectare, ca raspuns la feedback-ul agentilor ce l-au utilizat pe parcursul operatiunilor desfasurate. Ingloband tehnologii de ultima generatie, pistolul Walther P99 face parte din categoria celor de prima clasa, destinat profesionistilor care sunt nevoiti sa isi incredinteze siguranta vietii armelor de foc.

CZ P-07 KADET

BERETTA Px4 STORM