Paintball

Paintball

Pentru ca vrem sa va oferim o experienta deosebita in cadrul Fan Arm, am integrat in portofoliul nostru de servicii, pe langa poligonul TIR dedicat pasionatilor de arme si munitii, activitatea de Paintball.

Pentru noi Paintball-ul nu este doar un sport, ci o activitate recreativa si foarte distractiva, ce ajuta la imbunatatirea atat a abilitatilor fizice, cat si a celor cognitive si sociale. Si pentru ca ne place sa fructificam la nivel optim toate resursele naturale cu care am fost onorati, am creat un teren de Paintball in mijlocul naturii, oferindu-va posibilitatea sa va testati capacitatile, sa va depasiti limitele si sa petreceti timp de calitate alaturi de prieteni, colegi sau familie, bucurandu-va in acelasi timp de peisajul rustic si aerul curat al zonei de munte.

Terenul de Paintball Fan Arm are o suprafata totala de 1200 m2 , fiind perfect pentru un meci deosebit de antrenant, la care pot participa pana la 20 de persoane.

Fan Arm va asigura, de asemenea, si echipamentul complet necesar pentru desfasurarea meciurilor de paintball in conditii de maxim confort si siguranta. Acesta cuprinde: un set de 20 de treninguri foarte confortabile, veste si casti de protectie pentru fiecare participant in parte. Pe langa acestea, fiecare jucator dispune de o arma de paintball.
Prin urmare, Fan Arm va ofera toate conditiile pentru a petrece cateva zile relaxante, distractive si pline de aventura si adrenalina alaturi de oamenii dragi voua.