Concursuri tir sportiv

Concursuri

Clubul sportiv de TIR si vanatoare Fan Arm Reghin organizeaza anual 3 concursuri: Tactica Soimilor, Cel mai bun Vanator si Cupa Ignat. Toate cele trei concursuri sunt dedicate atat profesionistilor in domeniul armelor de foc, cat si amatorilor sau incepatorilor. Fiecare concurs se desfasoara pe o perioada de o zi, numarul de participanti difera in functie de tipul concursului, iar premiile acordate sunt sponsorizate de diferite firme si persoane simpatizante.

Conditiile participarii la oricare dintre cele trei concursuri constau in:
• Varsta minima obligatorie trebuie sa fie de 18 ani impliniti
• Prezentarea actului de identitate
• Achitarea taxei de inscriere (care este foarte accesibila pentru oricine)
• Persoanele care se prezinta in poligon nu au voie sa consume alcool sau substante halucinogene.
• Toti participantii la concursurile organizate de catre Fan Arm sunt obligati sa respecte regulamentele si legile in vigoare privind armamentul si munitia, precum si uzul de arme in poligoane autorizate
• Participantii trebuie sa isi ofere consintamantul privind protectia muncii si sa accepte conditiile si instructiunile instructorilor din poligon.
Fan Arm asigura echipamentul de protectie pentru fiecare concurs in parte.

Concursuri

Cupa Ignat

Concursul de tir sportiv Cupa Ignat va avea loc anul acesta pe data de
1 Decembrie si va oferi posibilitatea participantilor de a incerca cele mai performante arme de foc existente in dotarea poligonului Fan Arm. Participantii vor fi supusi la mai multe sesiuni de tragere, latinte fixe sau mobile, in functie de situatie, dupa cum urmeaza:
– 5 focuri cu Pistol beretta APX 9 mm de la o distanta de 15 metri
– 5 focuri cu Beretta CX4 Storm 9 mm de la o distanta de 25 metri
– 5 focuri cu Kalashnicov AK 47 7.62×39 de la o distanta de 50 metri
– 4 focuri cu Beretta Xcel 12 Breneke la tinta porc alergator de la o distanta de 50 m

Vreau sa particip
CUPA IGNAT 2018
Cel mai bun vanator

Cel mai bun Vanator

A V-a editie a concursului Cel mai bun Vanator, organizat anual de Fan Arm, va avea loc pe data de 1 Septembrie 2018 si se va desfasura in locatia noastra din localitate Orsova-Padure, judetul Mures. De obicei, concursul dedicat desemnarii celui mai bun vanator consta in trei probe:
– Tragere la tap (tinta mobila)
– Tragere la porc mistret (tinta mobila)
– Tragere la talere
Numarul participantilor ajunge de obicei la 30 sau chiar mai mult. Fiecare dintre acestia se prezinta in cadrul poligonului cu arma personala si munitia aferenta. Inainte de inceperea concursului, tuturor concurentilor li se executa procedurile pentru protectia muncii, pentru asigurarea sigurantei in poligon.

Vreau sa particip

Tactica Soimilor

Concursul de tir sportiv Tactica Soimilor a fost organizat anul acesta pe data de 5 mai. Concurentii au participat la mai multe sesiuni de tragere cu diverse arme din dotarea poligonul Fan Arm, dupa cum urmeaza:
– 5 focuri, calibru 9 mm (pistol) de la 10 metri
– 5 focuri, calibru 9mm (pistol) de la 15 metri
– 5 focuri, calibru 7.62 mm (Kalashnikov) de la 50 metri
– 3 focuri, calibru 308WIN (Carabina) de la 100 metri
Participantii s-au straduit sa realizeze in concurs un ritm de tragere cat mai bun si sa dea dovada de finete, viteza, precizie si corectitudine in executarea etapelor de tragere.

Vreau sa particip
Tactica Soimilor

Urmareste-ne pe Facebook!

Ne place sa impartasim momente si evenimente ce au loc aici, la Fan Arm, cu oricine este interesat, dornic sa ne viziteze sau pasionat de domeniu. De aceea, suntem activi pe pagina noastra de Facebook, unde publicam cu regularitate.

Va invitam sa ne urmariti, pentru a ramane la curent cu toate evenimentele Fan Arm.